Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 17:35

Επιτυχίες για τους αθλητές του Καβαλιέρου | Στο Τουρνουά 6x6 της Κύθνου η Μήλος

milos-agones stivou neon athliton hrakleio big1

Επιτυχίες για τους μικρούς αθλητές που γυμνάζει ο Περικλής Καβαλιέρος.

Στο ΕΑΚ Ελευθερίας στο Ηράκλειο έγιναν με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες στίβου Νέων Αθλητών Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β και Μίνι Παμπαίδων-Παγκορασίδων που διοργανώθηκαν από τον Όμιλο Φιλάθλων Ηρακλείου (ΟΦΗ), με τη συνεργασία και υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου και της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης.

Στους αγώνες έλαβαν πάνω από 200 μικροί αθλητές από τον ΟΦΗ, την ΓΕΗ, τον ΑΟΛ, την ΕΑΡ, τον ΑΟ Κισάμου, τον ΓΑΣ Μαλίων, τον Σητειακό ΑΟ αλλά και αθλητών από την Μήλο που ανήκουν στον Πανιώνιο Γ.Σ.

Οι διακρίσεις και οι επιδόσεις των 4 μικρών αθλητών μας Μάνου Καβαλιέρου, Κρίστιαν Ντούλα, Χριστίνας Δάμη και Μαρίας Καβαλιέρου που γυμνάζονται  με τον Περικλή Καβαλιέρο προκάλεσαν το ενδιαφέρον και απέσπασαν τα πλέον κολακευτικά σχόλια του Υπεύθυνου ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ κ. Μάρκου Καλούδη.

milos-agones stivou neon athliton hrakleio big2

Αναλυτικά οι επιδόσεις και η κατάταξη των αθλητών μας ήταν οι εξείς:

Η 10χρονη άλτρια του μήκους (με Ρεκόρ 4,32 ) Μαρία Καβαλιέρου μετά τις νίκες της σε Σχηματάρι, Χαλκίδα και Θήβα,  με επίδοση 4,04 κατέλαβε  εύκολα την πρώτη θέση και στην Κρήτη και τις απονεμήθηκε μετάλλιο και κύπελλο.

milos-mileika-neaΤο νέο αστέρι των αθλητών που γυμνάζονται με τον Π. Καβαλιέρο ακούει στο όνομα  Ντούλας Κριστιάν που στην παρθενική του εμφάνιση ο 10χρονος σπρίντερ  άψογα προετοιμασμένος  κατετάγη 2ος στα 50μ,    με χρόνο 8,07 (ηλεκτρονική χρονομέτρηση, και κόντρα άνεμο) και με επίδοση 3,70 2ος και στο μήκος.

Η 12χρονη σπρίντερ Δάμη Χριστίνα  με χρόνο 23,07 κατετάγη 3η και της απονεμήθηκε το χάλκινο μετάλλιο,  χάλκινο μετάλλιο είχε ξανακερδίσει και στο Σχηματάρι  τον Ιούνιο με  επίδοση 22,16  με  την συμμετοχή αθλητών από όλη την Στερεά Ελλάδα.

Ο 10χρονος αθλητής των αποστάσεων Μάνος Καβαλιέρος με επίδοση 2,07 στα 600μ κατετάγη 5ος μεταξύ 22 μεγαλυτέρων  αντιπάλων.

Αξίζει να σημειωθεί 1ο ότι οι παραπάνω αθλητές θα παραμείνουν και το 2013 στην ίδια κατηγορία, κάτι που προμηνύει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, και 2ο  από τους παραπάνω αγώνες απουσίαζαν  η ρίπτρια Ιωάννα Μάλλη και η σπρίντερ Μαριλίζα Νομικού που βάση ατομικών ρεκόρ  είχαν θέση στο βάθρο των νικητών.

gipedo kimolos

Στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δυτικών Κυκλάδων 5x5 της Κύθνου ο Δήμος Μήλου.

O Δήμος Μήλου θα συμμετάσχει στο 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δυτικών Κυκλάδων 5x5 που οργανώνει ο Δήμος Κύθνου υπό την αιγίδα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από Τρίτη 23/10/2012 έως και Πέμπτη 26/10/2012 στην Κύθνο και θα συμμετάσχουν ομάδες από τους Δήμους Κύθνου, Φολεγάνδρου, Κέας, Σίφνου, Σερίφου και Μήλου.

Ο Δήμος Μήλου θα συμμετάσχει με 8μελή ομάδα που απαρτίζεται από μαθητές του Ενιαίου Λυκείου Μήλου, συνοδευόμενους από τον Αντιδήμαρχο κ. Τσιριγωτάκη και τον γυμναστή κ. Μαρκιανίδη. Τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής θα καλυφθούν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares